MÜSİAD'TA CELAL AYVAZ DÖNEMİ
 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin 18'inci Olağan Genel Kurulu MÜSİAD Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AKP Milletvekili Zeki Aygün, İlyas Şeker, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ömer Serdar Yeşil, Kemal Yamankaradeniz, MÜSİAD'ın eski başkanı ve AKP İl Başkan adayı Zihni Yılmaz, eski yöneticilerden İbrahim Yenice, Ahmet Ekşi, Kızılay Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleşen ve 70 delegenin oy kullanma hakkı olduğu genel kurulda mevcut başkan Recep Bilal Şengün görevini Celal Ayvaz'a devretti.

 

'DEĞİŞEN SADECE ŞEKİLDİR'

Dört yıldır MÜSİAD Şube Başkanlığı görevini yapan Recep Bilal Şengün genel kurulda yaptığı veda konuşmasında, "4 yıldır gururla taşıdığım MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanlık vazifesini artık sizlere teslim ediyorum. Bugün değişen sadece şekildir. Öz değişmiyor. Ben olmazsam dava ilerleyemez, diyen, davanın ruhunu, özünü anlayamamıştır. Zira bu dava hiçbir zaman koltuk davası olmamıştır. Bugün burada yeni şube başkanını sizler seçeceksiniz. Yönetimle yaptığımız istişareler sonucunda vazifelerini hakkıyla yerine getireceğinden şüphe duymadığım Başkan Yardımcımız Celal Ayvaz'ı birlikte belirledik. Ben de 4 yıllık başkanlık görevim sonrasında bu derneğin üyesi ve gönüllüsü olarak sizlerle beraber olacağım" dedi.

 

'KOCAELİ'NİN ÖNCELİĞİ VAR'

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "Bu hizmetler gönül işidir. Bu yüzden görevi devralacak arkadaşa ve ailesine teşekkür etmek gerekir. Bu kent Türkiye'nin gücüne güç katan bir şehirdir. Aynı zamanda en çok vergi tahsil edilen ve vergi sadakatinin en fazlasını yapan bir Büyükşehir'dir. Kocaeli'nin Türkiye'nin gelecek planlamalarında önemli bir rolü ve önceliği vardır. MÜSİAD, büyük hizmet çizgisi ile bu dönüşüm süreciyle buluşarak anlamlı kazanımları ilimiz için hayata taşıyacaktır" diye konuştu.

 

Yönetim Kurulu üyeleri : Celal Ayvaz, İsmail Uslu, Mehmet Başol, Kadir Şahin, İzzet Tanrıkulu, Hıdır Karahan, Uğur Karabıyık, Mehmet Dilber, Metin Atabay, Zafer Kızılkaya

Yönetim Kurulu yedek üyeleri : Orhan Sarısüleyman, Hicran Sarıhan, Muammer Çelik, Abdullah Yalçınkaya, Ali Aydemir

 

Denetleme Kurulu üyeleri : Recep Bilal Şengün, Zihni Yılmaz, Hasan Kırlı

Denetleme Kurulu yedek üyeleri :  Kamil Karaoğlu, Ahmet Ekşi, İbrahim Elhas Yenice

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817