Müşteri gibi geldikleri oteli soydular
 Müşteri gibi gittikleri bir otelden 5 adet televizyon kaçan üç kişi suçüstü yakalandı. Adliyeye çıkarılan şahıssalar tutuklanarak cezaevi gönderildi.

Kandıra’da çok ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Kerpe sahili mevkiinde bulunan bir otele giren Hakan B. (21), Çetin A. (19) ve Cengiz A. (22), adlı şahıslar otelden 5 adet televizyon çaldı. Çaldıkları televizyonları otomobillerine yükledikleri sırada devriye gezen jandarma ekipleri şahısları fark etti. Bunun üzerine kaçmaya başlayan hırsızlar ile jandarma arasından kovalamaca baştı. Kısa sürede yakalan şahsılar, jandarmada biten işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kandıra Adliyesi'ne sevk edilen zanlılar, tutuklanarak Kandıra F Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817