Neslihan ve Emre çok mutlu
 Ak Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları yöneticilerinden olan, Behice ve Gençağa Kökçan çiftinin yakışıklı oğulları Emre Kökçan ile Fatma-Rical Bayhan çiftinin güzel kızları Neslihan Bayhan, geçtiğimiz hafta sonunda düzenlenen görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdiler.

PROTOKOL DE KATILDI

Esentepe Mahallesi’ndeki Harmancık Derneği lokalinde gerçekleşen kına gecesinin ardından Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nikah ve düğün merasimine genç çiftin yakınları adeta akın ettiler. Düğüne katılanlar arasında Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, ilçe gençlik kolları yöneticileri ve ailelerin yakınları katıldı.

CÜZDANI BARAN VERDİ

Çiftin nikahlarını Başkan Karaosmanoğlu kıyarken, şahitler arasında ise Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,  Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem Yarpaş ve Körpaş Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mesut Şimşek ve Esra Bayhan da yer aldı. Başkan Baran, İbrahim Karaosmanoğlu’nun daveti üzerine evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti. Protokol mensupları kıyılan nikahın ardından gençleri ve ailelerini tebrik ederek bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundular.




 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817