Niyazi Öğretmen’e sürpriz kutlama
 Fatih Mahallesi’nde yer alan Derince Belediyesi Gençlik Merkezi’nde emekli öğretmen Niyazi Kına’ya Öğretmenler Günü nedeniyle sürpriz bir kutlama yapıldı

 

Derince Belediyesi’nin Fatih Mahallesi’nde hizmete açtığı Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kurslar yoğun ilgi görürken bu merkezde zaman zaman özel etkinlikler de organize ediliyor. Derince Belediyesi Gençlik Merkezi’nde bilgisayar kursuna katılan emekli öğretmen Niyazi Kına’ya da özel bir kutlama yapıldı. Belediye yetkilileri ve kursiyerler hazırladıkları sürpriz pasta ile Niyazi Kına’nın Öğretmenler Günü’nü kutladılar. Kendisine yapılan bu jestten dolayı çok mutlu olduğunu belirten emekli öğretmen Niyazi Kına, bu sürprizi hazırlayanlara teşekkür etmeyi ihmal etmedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817