ÖĞRENCİLER KÖRFEZ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
 Ziyaret Toplantı Salonunda Gerçekleşti

Sınıf Öğretmeni Hatice Dilaver ve minik öğrencileri Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş ağırladı. Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş minik öğrencileri teker teker kapıda karşıladı. Körfez Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Başkan Yardımcısı İsa Taş öğrencilerin sorularını dikkatle dinleyip cevapladı.

Öğrenciler Yerel Yönetimler Konusunda Bilgi Sahibi Oldular

Sınıf Öğretmen Hatice Dilaver, ‘Yerel Yönetimi Tanımak’ isimli projeleri kapsamında öğrencilerle beraber Körfez Belediyesi’ni ziyaret ettiklerini belirterek, öğrencilerin bu çerçevede yerel yönetimin işleyişi ve hizmetleri konularında bilgi sahibi olacağını kaydetti. Öğrenciler Belediyelerin görev ve yetki alanları, yönetim, Belediye Başkanlarının görev süreleri gibi genel bilgilerle birlikte Körfez’de yapılan yatırımlar, faaliyete geçen hizmetler ve yapılacak projeler hakkında çeşitli bilgi aldı.

İsa Taş, Öğrencilere Çeşitli Bilgiler Verdi

Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek yerel yönetimin iş ve işleyişi ile hizmetleri hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Minik öğrenciler merak ettikleri soruları da İsa Taş’a yönelterek yerel yönetim hakkında bilgi sahibi oldular.

Oldukça neşeli ve eğlenceli geçen ziyarette Başkan Yardımcısı İsa Taş, minik öğrencilere Satranç Takımı hediye etti. Çekilen toplu resmin ardından ziyaret son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817