Öldüğü 4 gün sonra anlaşıldı
 Körfez Tütünçiftlik Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesi Numara 91’de oturan Abuzer Dağlı (56) adlı şahıs, kendisinden haber alamayan yakınlarının merak etmesi üzerine evinde ölü olarak bulundu.

Alınan bilgi ve iddialara göre, eşinden bir süre önce ayrılan ve iki çocuğu olan Abuzer Dağlı, iki katlı evinde yalnız yaşıyordu. Emekli olan ve inşaat işleri de yapan Abuzer Dağlı’dan 4 gündür haber alamayan kardeşi Hasan Dağlı, eve geldiğinde kapının kilitli olduğunu gördü. İçerden ses de alamayan Hasan Dağlı, durumu polise bildirdi. Kapı kırılarak içeri girildiğinde Abuzer Dağlı’nın cesedi ile karşılaşan polis durumu savcılığa bildirdi.

Yapılan doktor muayenesi sonrasında, Abuzer Dağlı’nın 3 gün önce yüksek tansiyona bağlı kalp krizi sonucu öldüğü belirlendi. Yakınlarına teslim edilen Abuzer Dağlı, Körfez Cemevi’nden alınarak Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817