Otogar Kavşağı Kandıra yönüne dönüş genişletiliyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte bir yandan yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da yol genişletme uygulamaları yapıyor. Bu kapsamda Şehirlerarası Otobüs Terminalinden Kandıra yoluna çıkışı sağlayan Seymen Caddesi’nde yaşanan yoğunluk nedeniyle genişletme çalışması yapılıyor.

DÖNÜŞLER RAHATLAYACAK

Büyükşehir Belediyesi yol genişletme çalışmalarına bir yenisini ekliyor. Şehirlerarası Otobüs Terminali Kavşağı’ndan Kandıra yönüne dönüşlerde yaşanan sorunu çözümü için Büyükşehir ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar ile kavşak 3 metre daha genişlik kazanacak.

SIKIŞMALAR OLUŞUYORDU

Otogardan çıkan ve Seymen Caddesi’ni kullanarak D-100 İstanbul istikametine dönenmek isteyen araçlar otogar kavşağında sıkışmaya neden oluyordu. Yine aynı caddeyi kullanarak Kandıra yönüne gidecek ve otoyolu kullanacak olan araçlar da dönüş için diğer araçları beklemek zorunda kalıyorlardı.

DÖNÜŞLER RAHATLAYACAK

Büyükşehir’in çalışmasıyla Otogar Kavşağı’nda Seymen Caddesi Kandıra yönüne dönüş için bir şerit açılıyor. Çalışma tamamlanınca Seymen Caddesi’nden Kandıra yönüne dönüşler rahatlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817