Otomobil halk otobüsünün altına girdi: 1 ölü
 Kocaeli’nin Darıca ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin halk otobüsü ile çarpışma anı saniye saniye kameralara yansıdı. Kazada otomobil sürücüsü kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda ismi henüz öğrenilemeyen bayan sürücünün kullandığı 34 MFT 38 plakalı otomobil, bariyerlere çarptıktan sonra yan dönerek karşı yönden gelen İzmit – Darıca arası çalışan özel halk otobüsünün altına girdi. Kazada otomobil sürücüsü kadın olay yerinde yaşamını yitirirken halk otobüsünde ise yaralanan olmadı. Meydana gelen trafik kazası ise halk otobüsünün araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza esnasında hak otobüsünün içindeki yolcuların panik sesleri duyulurken otomobilin ise kullanılamaz hale geldiği görülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817