Otomobil kafilenin arasına girdi 2 ölü, 17 yaralı

Alınan bilgi ve iddialara göre, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen bir etkinlikle, 91 kız öğrenci ve öğretmenlerden oluşan yaklaşık 100 kafile Bursa’ya gezilere katılmak üzere uçakla Sabiha Gökçen Hava Alanı’na indi. Buradan da otobüslerle yola çıkan kafile, Gebze-İzmir yolunda, Karsak Gişeleri yakınında bazı öğrencilerin hava almak istemeleri nedeniyle mola verdi. Otobüsten inen kız öğrenciler yol kenarında beklerken, Sadrettin E. Nin kullandığı 16 JDL 86 plakalı araç direksiyon hakimiyetini kaybetti ve öğrencilere çarptı.

Kazada Edanur Yıldız (13) ve Semanur Tekinhatun (13) olay yerinde öldü. Kazada, 16 genç kız da yaralandı ve çeşitli hastanelere kaldırıldılar. Kız öğrencilerin arasına daldıktan sonra devrilen araç sürücüsü gözaltına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817