Otomobil TIR’a çarptı: 1 yaralı
 Kartepe D-100 karayolunda bir aracın çarpması sonucu kontrolden çıkan otomobil park halindeki TIR'ın dorsesine çarptı. Kazada 1 kişi yaralanırken otomobil kullanılmaz hale geldi..

Kartepe D-100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre İzmit istikametine gitmekte olan İrfan Tüfekçi idaresindeki 41 KV 713 plakalı otomobil, iddiaya göre bir başka aracın kendisine çarpması sonucu kontrolden çıkarak yol kenarında nizami şekilde park halinde bulunan TIR’ın 54 HK 672 plakalı dorsesine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil yola savruldu. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

EKİPLER ARAÇTA SÜRÜCÜ ARADI
Olay yerine gelen ekipler yolcu koltuğunda oturan İrfan Tüfekçi’yi sıkıştığı yerden çıkartırken sürücü kodluğunun boş olması nedeniyle bir müddet araçta ve çevrede bir başkasının olduğunu düşünerek sürücüyü aradılar. Ekipler bir müddet sonra sürücünün emniyet kemeri takmadığından sürücü koltuğundan yolcu koltuğuna geçtiğini fark etti. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Tüfekçi ambulansa alınarak Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ
Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Tüfekçi hastanede tedavi altına alındı. Kaza yapan otomobil kullanılamaz hale gelirken kaza nedeniyle D-100 karayolunun İzmit istikametinde trafik bir süre kontrollü olarak verildi. Otomobil daha sonra çekici ile yoldan alınarak otoparka götürüldü. Polis ekipleri kazaya sebebiyet veren ve olay yerinden kaçan mavi renkli aracın bulunması için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817