Otostop çektiği tır şoförünü 6 yerinden bıçakladı
Gölcük’e gitmek için otostop çeken Tuncay S., iddialara göre bindiği TIR içinde çıkan tartışma sonrasında şöför Metin A.’yı 6 yerinden bıçakladı. İddialara göre İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı Gölcük istikametine TIR’ı ile gitmekte olan Metin A. (56) Kocaeli Fuarı önünde otostop çeken Tuncay S.’yi gece 02.00 sıralarında durarak aracına aldı. Gölcük’e gideceğini belirten Tuncay S. ile yol çıkan Metin A. yolda tartışmaya başladı. 
 
6 YERİNDEN BIÇAKLADI
Yolda tartışmaya başlayan Metin A. ile Tuncay S. arasında kavga başladı. Kamyonu sağa çeken Metin A.’yı Tuncay S. alkolünde etkisiyle üzerindeki bıçağı çıkararak karnının üç yerinden ellerinden ve kollarından toplamda 6 yerinden bıçakladı. Olayın ardına Tuncay S. kaçarken Metin A. sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Metin A.’yı yaptıkları ilk müdahalenin ardından Kocaeli Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. 
 
MADDE BAĞIMLISI
İfadesi alınan ve kaçan şahsın eşgal bilgisini alan polis ekipleri 6 gün sonra Tuncay S.’yi önceki gece Atatürk Bulvarı üzerinde tespit ederek yakaladı. İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen Tuncay S. suçlamaları kabul ederken biten işlemlerin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Tuncay S.’nin madde bağımlısı olduğu iddia edilirken, “Tam hatırlamıyorum” dediği öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817