Özel Körfezim’de Vefa Töreni!

Okullarına emeği bulunan birlik başkanları ve yöneticilerine hizmetleri için plaketle teşekkür eden okul idarecileri, gerçekleşen etkinlik sırasında geçmiş dönemlerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler de verildi. Yaptıkları çalışmalarla öne çıkan öğrenci velileri; Canan Yüksel, Emel Taşyürek, İlknur Ünsal, Fatma Aydaş, Özlem Öztürk, Asuman Aykan, Hürü Göçer, Zekiye Uzun, Sibel Altunkaya, Elvan Kahraman ve Eda Kabak okul binasındaki programa davet edildi.

YAPILANLAR ANLATILDI

Buna göre; Okul Aile Birliği’nin sevgi evlerinde kalan kimsesiz çocuklara şefkat eli uzattığı, huzurevi sakinlerinin de öğrencilerle birlikte ziyaret edilerek gönüllerinin alındığı bildirildi. Lösemili çocuklar yararına da kermesler düzenleyen birlik yönetiminin, depremzedelere gıda, kıyafet ve oyuncak yardımında bulunduğu, ayrıca Suriye’deki Türkmenler için de giyim ve gıda yardımlarının devam ettirildiği bilgisi paylaşıldı. Öte yandan sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ise belirlenen okullara malzeme ve teçhizat desteği sağlandığı da programda ifade edildi.

AFRİKA’DA SU KUYUSU AÇTIRILDI

Bu arada şehidimiz “Ahmet Can” adına kurulan kütüphane için kitap kampanyası düzenleyen birlik yöneticileri ile okul idarecinin, “en güzel hediye kitaptır” prensibiyle okul ziyaretleri sırasında hediye olarak kitap götürüldüğü belirtildi. Bu arada

Buluşma sırasında velilerin belirlenen kardeş okulda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım kampanyası, veli kaynaşma gezileri ve etkinlikleri, su kaşifleri kapsamında Afrika’da su kuyusu açtırıldığı, özel günlerde ise okul yöneticilerini ve öğretmenlerinin yanında olduklarının altı çizildi.

HATİPOĞLU DA KATILDI

Düzenlenen bu anlamlı törende ayrıca; öğrenci velilerinin yanı sıra Özel Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Ortaokul Müdürü Eyüp Sultan Keskin, İlkokul Müdürü Çiğdem Aytekin, okulun öğretmenleri, öğrencileri ve yeni Okul Aile Birliği yöneticileri katıldı. Düzenlenen etkinlik dolayısıyla okul idarecilerine teşekkür eden veliler, kurumla olan gönül bağlarının devam ettiğini, okulun da hem çocuklarına hem de kendilerine çok şey kattığını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817