Özel Kumlu Kreş’in de Miniklere diş taraması yapıldı
 Körfez'in güzide eğitim kurumlarından biri konumunda bulunan Özel Kumlu Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim alan minik öğrenciler, uzman doktor tarafından diş taramasından geçirildi.

Bu güne kadar yaptığı sosyal etkinlikler ve önemli faaliyetlerle adından söz ettiren Kumlu Kreşi, son yaptığı diş taramasıyla yine velilerin takdirini ve kamuoyunun beğenisini kazandı. Konak Hastanesi doktorları ve sağlık yetkilileri tarafından gerçekleştirilen diş taraması, oldukça verimli geçti. Bundan sonra da bu tür taramaların yapılacağı belirtildi. Uygulama gereği, Konak Hastanesi doktorları ve hemşireleri Kumlu Kreş’ine geldiler ve minik öğrencilerin dişlerini muayene ettiler.

Kurum yetkilileri, Konak Hastanesi'yle çalışmalarını sürdüreceklerini ve bundan sonraki günlerde sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirici seminer yapacaklarını söylediler. Kumlu yetkilileri ayrıca, müesseselerine gelen hastane yetkililerini çiçekle karşıladılar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817