Özel Yapım Çantayla Bilgisayar Çaldı Kameraya Yakalandı
26 Ekim günü İzmit Merkez Bankası civarında bulunan bir elektronik markete giren Çeçen uyruklu kişi, gözüne kestirdiği 2 bin TL değerinde dizüstü bilgisayarı yanında getirdiği özel yapım çantaya koyarak çaldı. Mağazadan çıkan kişi Derince'de de aynı yöntemle bir mağazadan 2 bin lira değerinde bilgisayar çaldı. İşyeri çalışanları tarafından yapılan sayımlarda bilgisayarlar eksik çıkınca kamera görüntüleri inceleme altına alındı. Kameralarda şahsın bilgisayarı çaldığı net bir şekilde görülünce eşkal bilgileri polise verildi. 

Aynı şahıs yeniden İzmit'teki mağazaya gediğinde mağaza görevlileri tarafından tanınıp polise ihbar edildi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri şahsı mağazada gözaltına aldı. 

Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Çeçenistan uyruklu Leçi Kagermanov (41) isimli şahsın İstanbul'dan geldiği ve yanındaki çanta sayesinde kolayca hırsızlık yaptığı tespit edildi. Yapılan incelemede şahsın çantasının özel yapım olduğu ve mağazalardaki alarm sistemlerine karşı koruyucu özelliği bulunduğu belirlendi. Sorgusunda kamera görüntüleri olmasına rağmen suçlamayı kabul etmeyen Leçi Kagermanov adliyeye sevk edildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817