banner2752
banner2750
banner2776

Özlü; “Evladımı size emanet ediyorum”

 

Ulaşım Park kurucu Genel Müdürü Yasin Özlü, Ak Parti’den Başiskele İlçe Belediye Başkan adayı gösterildi. Özlü, aday olduğu için Ulaşım Park Genel Müdürlüğü görevinden istifa etti. Özlü istifasının ardından Ulaşım Parktaki mesai arkadaşlarına veda etti.

“SİZ BENİM AİLEMSİNİZ”

Ulaşım Park kurucu Genel Müdürü olan Özlü, mesai arkadaşları ile son kez bir araya geldi. Ailem diye mesai arkadaşlarına seslenen Özlü “Ulaşım Park benim kariyerimin en önemli noktası. Belediyecilik hayatımın en önemli yerine sahip. Belediyecilikte birçok görev aldım fakat burası farklı. Kamu eli ile yapılmamış bir hizmeti yapmak ile görevlendirilmiştik. Allaha şükürler olsun sizler ile birlikte bu görevi laiki ile yerine getirdik” dedi.

“YENİ BİR ANLAYIŞ İLE HİZMET ETTİK”

Ulaşım Parkı kurduğumuz günlerde çok meşakkatli günler geçirdik diyen Özlü; “Yeni bir anlayış ile hizmet etmek istedik. Kısa sürede bine yakın kocaman bir aileye sahip olduk. Evladımız dediğimiz Ulaşım Parkı Kocaeli’nde bir marka haline getirdik. 3 yıl gibi kısa sürede 26 Bin yolcu taşıyarak başladık. Bugün o rakam 80 Binlere ulaştı. Tramvayı hizmete aldığımızda günde 10 bin kişi taşıyorduk. Bugün 30 Binlere ulaştı. Bu kamu eli ile yapılan yeni hizmet anlayışımızdan kaynaklandı” ifadesini kullandı.

“ŞİMDİ İNSANLARIN GÖNLÜNE ULAŞACAĞIZ”

“Ulaşım Park’ta sevdiklerinizi size ulaştırmak istiyoruz diye yola çıktık” diyen Özlü; “Şimdi yeni bir görev bize nasip oldu. İnsanların gönlüne ulaşmak için yeni bir yola çıktık. Çocuğum gibi büyüttüğümüz Ulaşım Park’a sahip çıktınız. Bende sizle birlikte burada büyüdüm. Bu şehre 3 yıl boyunca hizmet ettik. Evladımı size emanet ediyorum. Sahip çıkacağınıza inanıyorum. Daha kaliteli bir şekilde aksatmadan bu hizmeti vereceğinize inanıyorum” dedi.

GÖZYAŞLARI İLE VEDA

Konuşmasının ardından Yasin Özlü’ye çalışanlar adına Genel Müdür Yardımcısı Dr. Zafer Aydın tarafından çiçek takdim edildi. Özlü, daha sonra gözyaşları ile mesai arkadaşlarına tek tek veda etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680