PEHLİVAN, KENDİ ELLERİYLE GÖZLEME YEDİRDİ
 Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Fatih Mahallesi’nde kurulan Cumartesi Pazarı’nı ziyaret etti. Esnaftan alış veriş yapan, vatandaşlarla sohbet eden Pehlivan, Körfez’de yeni kapalı Pazar alanı projelerinin hayata geçirileceğini söyledi.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, İstiklal Caddesi ile 3. Batı Geçidinde kurulan Cumartesi Pazarını ziyaret etti. Pehlivan, Pazar güzergahındaki işyerlerini, pazarcı esnaflarını tek tek ziyaret etti. Alış veriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Pehlivan gördüğü ilgi nedeniyle adeta moral depoladı. Vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Pehlivan, kendisine iletilen isteklerin yerine getirilmesi ile ilgili birimlerin sorumlularını arayarak çözümlenmesi konusunda talimatlar verdi.

 

Pehlivan’a yaklaşık 3 saat süren ziyaret programında vatandaşlar tarafından yakın ilgi gösterildi. Birçok vatandaş daha önce dile getirdikleri sorunlarının çözüme kavuşturulmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken teşekkür ettiler. Körfez’de ilk Çamlıtepe mahallesinde yapılan kapalı pazarların sayısının artacağını belirten Başkan Pehlivan “Yeniyalı mahallesinde yapacağımız kapalı Pazar projesinin ihalesine önümüzdeki günlerde çıkacağız. Bir diğer kapalı Pazarı ise Tütünçiftlik karakolunun hemen arkasında inşaa edeceğiz.” diye konuştu. Pehlivan’ın bu açıklaması sevinçle karşılandı




Mütevazi kişiliği ile Körfez İlçede çok sevilen başkan Pehlivan çocuklarada Gözleme dağıttı


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817