Pehlivan; “ Ustalık Dönemine Talibim “

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, ilçede bulunan oda ve kooperatif , yönetici ve üyeleriyle Tütünçiftlik Kültür Merkezinde yemekte bir araya geldi.Başkan Pehlivan görevde bulunduğu  on yıl boyunca herkese eşit ve adil olduğunu söyleyerek, ustalık dönemi için destek istedi.


Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile Ayşe hanımın ev sahipliği yaptığı Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Kültür Merkezinde düzenlenen yemeğe ; Kocaeli Kadın Girişimler Kurul Başkanı Pembe Aslan, Körfez Ticaret Odası Başkan Vekili Sedat Zımba, Körfez Esnaf Odası Başkanı Nihat Gökbayrak, Körfez Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Ali Karadeniz, SS 10 Nolu Kooperatif Başkanı Bünyamin Koç, SS Yarımca Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Veysel Şenol, SS Yarımca Sanayi Site Kooperatifi Başkanı Alaattin Alpergin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ferit Kır, 75. Nolu Kooperatif Başkanı Ercan Ayvaz, Körfez Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin ile yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı iki yüz kişi katıldı.

 

Hizmet Dolu 10 Yıl

Sohbetler eşliğinde yenilen yemek sonrası Körfez’deki dokuz yıllık süreçte yaşanan değişimin anlatıldığı tanıtım filmini katılımcılar büyük bir dikkatle izledi. Da ha sonra konuşmasını yapmak üzere mikrofona gelen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan; katılımlarından dolayı davetlilere çok teşekkür ederek sunumunu slayt eşliğinde yaptı.


 

Örnek Belediye Olduk

Körfez’in on yıllık zaman diliminde çok değiştiğini, bu değişimi birlikte hatırlamak adına eski ve yeni halleriyle fotoğraflardan oluşan slayt eşliğinde çalışmaları anlatan Başkan Pehlivan “Körfez’in kronik sorunlarını çözdük. Körfez’de altyapı problemi kalmadı. Artık ev ve iş yerlerini su basmıyor. Her alanda hizmet ürettik. Mesela Türkiye’de burs vermeyi sürdüren tek belediye olduk. Bugüne kadar sekiz bin iki yüz elli öğrencimize burs verdik, vermeye devam ediyoruz.” diye sözlerine devam etti. Kendi imkanları ile battı-çıktı yapan tek belediyeyiz diyen Başkan Pehlivan “Büyük çalışmalara imza atarkenaynı zamanda araç filomuzu hem yeniledik, hem genişlettik. Mesela kar küreme aracına büyükşehir belediyesinden başka sahip tek belediyeyiz” şeklinde konuştu.


 

Ustalık Dönemine Talibim

Sivil toplum kuruluşları ile hep birlik içinde olduğunu söyleyen Pehlivan “Belediye başkanlığı görevine geldiğimde, parti rozetimi çıkardım. Herkese eşit ve adil davrandım. Adil hizmet ürettim. Bu birlik ve beraberliğimizi bundan sonrada sürdüreceğimize yürekten inanıyorum. Benim ve ekibimin hizmetlerinden memnun iseniz, bir dönem daha sizlerin desteklerine talibim” dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817