Petkim Orta Okulu’nda sinema  Günü
 Körfez’de yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde yer alan Petkim Orta Okulu Aile Birliği tarafından okula davet edilen Mobil 12-D sinema salonunda, öğrenciler teneffüs aralarında sinema seyrettiler.

Okul Aile Birliği tarafından İstanbul’dan davet edilen 12-D Mobil sinema salonu, okulun bahçesine kuruldu. Okul Aile Birliği, belli bir ücret karşılığında isteyen çocuklara bilet vererek, teneffüs aralarında 5-7 dakikalık olan filimlerden seyretme imkanı tanıdılar. Uygulama ile çocuklar film izlerken, bazı veliler de olayın bir ticarete dönüştüğünü söyleyerek, konuyu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ilettiler.

Tepki gösteren veliler, parası olmayan çocuklara haksızlık yapıldığını ve okul bahçesinde ticarete dönüşen bir uygulama olduğunu söylerken, sinema ekibini Okul Aile Birliği’nin izin alarak davet ettiği iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817