PROF. DR. SEZER Ş. KOMSUOĞLU’ NDAN ELLİBEŞ’E VEDA ZİYARETİ
 Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, 8 Yıllık Rektörlük görevini başarıyla tamamladıktan sonra Görev değişikliği nedeniyle bu görevinden ayrılması dolayısıyla Kocaeli genelinde seri ziyaretlerde bulunmaya başladı.

Prof. Dr. Komsuoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Dr. Komsuoğlu’ na yaptığı bu veda ziyaretinden dolayı öncelikle Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesinin örnek işbirliği yapmasına destek vermesinden dolayı teşekkür etti, ayrıca bundan sonraki yaşantısında başarılar temennisinde bulundu.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Prof. Dr. Komsuoğlu, bu ziyaretim öncelikle Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in başarı çalışmalarından dolayı son bir kez daha teşekkür etme imkanı buluyor, hem de görev değişikliği nedeniyle veda ziyareti olarak değerlendirebiliriz dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’de, Gölcük için Kocaeli Üniversitemizin kapılarını sonuna kadar açarak aynı zamanda bizimde ufkumuzu açan,yaptığımız işbirliği çalışmalarına her zaman destek veren,katkı sağlayan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu’ na teşekkür ediyorum

Bu güzel işbirliğimize en güzel örnek Gölcük Vizyon 2023 Projemizin aynı zamanda Türkiye için örnek proje olarak kabul edişmiş olması bizlere ayrı bir onur ve gurur yaşatmaktadır. Bu güzel çalışmaların ortaya çıkması Üniversitemizin de hem Bölgemize hem de Türkiye’ye marka değer kazandırmıştır. Bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaret sonunda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu’na, Gölcük Belediyesi Çini atölyesinde yapılan bir Osmanlı Donanması motifli Çini tabak hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817