Rüşvetçi polisler tutuklandı
Edinilen bilgilere ve iddialara göre;  İstanbul ve Kocaeli’nde bazı bölgelerinden alınan hafriyatların normal tonajın üstünde taşınarak, gelişi güzel değişik noktalara döküldüğü ve buna bazı polis memurlarının rüşvet alarak göz yumdukları iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında, bazı şirketlerin hafriyat taşıma güzergâhlarında takip başlatıldı. Yaklaşık 4 aylık takip esnasında şirket yetkilileri ile şüphelenilen polis memurları dinlemeye alındı.  İddialara göre rüşvet takipte olan emniyet güçleri tarafından kameralarla belgelendi.  
 
4 POLİS TUTUKLANDI
Yeterli delil ve bilgiye ulaşan emniyet güçleri, geçtiğimiz Çarşamba günü sabah saatlerinde operasyon düzenledi.  Şirket yetkilileri, çalışanları ile teknik takibe takılan Körfez İlçe Emniyetinde görevli 4 polis memuru gözaltına alındı.  Sorguları devam eden şahıslar önceki gün öğlen saatlerinde körfez adliyesine sevk edildi.  Olayla ilgili gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 4’ü polis 24 kişinin sorguları akşam saatlerine kadar devam etti. Savcılık sorgusunda 10 kişi serbest bırakılırken, 4’ü polis 14 kişi tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye gönderildi. İfadeleri alınan 10 kişi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. 4 polis memuru hakkında ise tutuklama karar çıktı.  Konu ile ilgili hala resmi bir açıklama yapılmadı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817