SAADET GENÇLİĞİNDEN KAYMAKAMA ZİYARET
 

Saadet Gençliği, Eyüp Kaymakamlığından İzmit Kaymakamlığına atanan Kaymakam Osman Kaymak'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Saadet Partili gençler ile yakından ilgilenen Kaymak, gençliğin problemlerini birde Saadetli gençlerden dileyip bilgi aldı.

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Paksoy, "Gençliğimiz büyük bir manevi buhranda, işsizlik ve milli bir eğitimin olmamasından dolayı gençlik arayış içerisine giriyor ve bu arayışı kötü alışkanlıklarda sonlandırıyor. Bu da hem kendileri hem de toplum açısından büyük bir tehlike arz ediyor. İnşallah Saadet Partisi bu seçimlerde diğer partilerden çok daha hızlı çalışıyor ve İzmit ilçemizde var olduğumuz gibi diğer ilçelerimizde de varlığını gösteriyor. Gençliğimizi bu işsizlik ortamından, manevi buhran ortamından kurtaracak olan tek görüş Milli Görüştür. Biz Saadet Partili gençler olarak gecemizi gündüzümüze katarak Milli Görüş'ün iktidarı için çalışıyoruz" dedi. Paksoy konuşmasını Kaymakam Osman Kaymak'a yeni görevinin hayırlar getirmesini ve başarılar dileyerek tamamladı.

Kaymakam Osman Kaymak ise, Saadet Partili gençlerin kendisini ziyaretinden dolayı büyük bir onur duyduğunu ve gençliği çok önemsediğini dile getirdi. Kaymak, Saadet Partisine çalışmalarında başarılar diledi. Sıcak bir ortamda geçen sohbetin ardından ziyaret son buldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817