SAADET PARTİSİ KÖRFEZ KONGRESİ İÇİN DAVET ZİYARETİNDE
 Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanlığı için 21 Şubat Pazar günü yapılacak olan ve Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın da katılacağı Genel Kurul için ilçe protokolü ve esnaf davet edildi. İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, bu nedenle ziyaretler yaparak, ilçedeki STK ve dernek yönetimlerini şölen şeklinde planlanan kongreye davet etti.

İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, beraberinde Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, Halkla İlişkiler Başkanı Süleyman Duman ve Yönetim Kururlu Üyesi İsmail Ünlü ile birlikte ziyaretleri gerçekleştirdiler. Davet ziyaretleri kapsamında, Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Esnaf Sanatkarlar Kooperatif Başkanı  Ferit Kır ve Körfez Azarbeycanlılar Dernek Başkanı Turgay Adıgüzel’i makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında kongre çalışmaları ve aday listesi hakkında bilgi veren Ömer Faruk Coşkun, genel kurulun, Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın da katılımı ile tam bir şölen havasında geçeceğini, bu nedenle de kendilerini de beklediklerini söyledi. Ömer Faruk Coşkun, ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817