SAADET PARTİSİ KÖRFEZ’DE ZİYARETLERE HIZ VERDİ
 noktalara yaptığı ziyaretlere hız verdi.

Ömer Faruk Coşkun ve İlçe Yöneticileri, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan, Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Güneş’i makamlarında ziyaret ederek, tanışıp, çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. İsmail Baran’ı ziyaret ederken beklentilerini de dile getiren Ömer Faruk Coşkun, ilçenin gündem maddeleri içinde yer alan tır parkı, otopark ve benzeri konuları da aktardı.

Belediyeden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü’nü ve ardından da Körfez Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Saadet Partisi teşkilatı, burada da çalışmalarını aktardılar. Coşkun, Körfez devlet Hastanesi’nin büyümesinin şart olduğunu ifade ederek, bu konuda üzerlerine düşen her görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817