Saadet Partisi, Yozgatlıları ziyaret etti

Körfez İlçe’de bulunan dernek binasında dernek yönetimini ziyaret eden SP Başkanı Recep Sarıdoğan ve Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tahtalı, dernek yönetiminin kendilerine göstermiş olduğu yoğun ilgiden bir hayli memnun kaldı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Sarıdoğan, ülkenin iyi yönetilmediğini, manevi bir erozyonun yaşandığını, evladın babayı tanımaz hale geldiğini, neslin yok olmakla karşı karşıya kaldığını bu gün yaşanan bu sıkıntıların başında Siyonizmlin planlı oyununun olduğunu vurgulayarak, “ Bir zamanlar dünyaya adalet, merhamet, sevgi ve muhabbet götüren bir ecdadımız vardı. Bu gün maalesef siyonizmin oyunlarıyla çok zor günler geçiriyoruz. Başımızda bizi yönetenler maalesef bu oyunun farkında değiller ya da bilerek onların oyunlarını ülkemizde oynanmasına izin veriyorlar. Gençliğimiz her geçen gün çok kötü durumlarla karşılaşıyor. Televizyonda ki diziler, aile kavramını yok etmiştir. Sokaklar ve caddelerimiz maalesef ki maalesef, ayyaşlara, sarhoşlara emanet edilir hale gelmiştir. Serseriler dolmuştur. İnsanlarımızın can güvenliği tehlikeye düşmüştür. Her geçen gün bu sıkıntı ve bu tehlike daha da artmaktadır. Bu gün bizi yönetenler, bu milletin beklentisine cevap veremediği gibi Avrupa’nın isteklerine de boyun eğmek zorunda kalmıştır. Halkımız perişan, halkımız mağdur durumdadır. Kişi başına düşen milli gelir, üç beş kişinin geliriyle oranlanmaktadır. Halkımız açtır. Halkımız perişandır. Halkımız mağdurdur. Bölgemize bakalım. Körfez’de 4 tane milletvekilimiz var. Hangisi bu milletin derdini anlayabiliyor? Hiç biri. Artık bu iktidardan kurtulma vakti gelmiştir. Biz geçmişte bu millete nasıl hizmet yapılabileceğini gösterdik. Biz bu işi biliyoruz. Hocamız bize formülleri gösterdi ve uyguladı. Bu millet bize yol versin bak neler yaparız neler.”dedi.

        Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Açıkgöz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Geçen hafta MHP gelmişti. Şimdi de siz Saadet Partisi yönetimi geldi. Ziyaretleriniz bizleri ziyadesiyle sevindirmiştir. Yozgatlılar olarak, birlik ve beraberlik içinde bu içinde yaşadığımız şehre nasıl faydalı olunması gerekiyorsa o şekilde faydalı olmak için çalışan insanlarız. Biz, elimizden geldiği kadarıyla dernek olarak en güzel hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz.”dedi. Ziyarette, SP Başkanı Recep Sarıdoğan, dernek başkanı Cemal Açıkgöz’e çiçek takdim etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817