SAADET'TEN YENİKAPI DAVETİ

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, otobüslerin yarın (Pazar) parti binası önünden saat 10.30’da hareket edeceğini söyledi.

Amerika Birleşik Devlet Başkanı Trump tarafından yapılan Kudüs’ün İsrail’in başkenti olduğuna dair açıklamanın ardından başlayan tepkilere, en geniş kapsamlı tepki olarak hazırlanan mitinge, her vatandaşın katılması bekleniyor.

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, gerekirse otobüs sayısının arttırılabileceğini ve gelmek isteyen her vatandaşı beklediklerini, ifade ederek, ‘’Yenikapı’da Müslümanların sesini en yüksek tondan ve görkemli bir kalabalıkla ortaya koymalıyız. Kudüs’ün İslam Alemi için önemini ve ilan edilenin kabulünün mümkün olmadığın ı hep bir ağızdan haykırmalıyız’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817