Saadetli gençler, fikir duvarı Açtılar
 Saadet partisi Körfez İlçesi gençleri, vatandaşların fikir, duygu ve düşüncelerini içeren mesajlarını yazmaları için ‘’Fikir duvarı’’ açtılar.

Saadet Partisi Körfez İlçesi gençleri tarafından daha önce de düşünülen, ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen etkinlik, Tütünçiftlik viyadük altında gerçekleştirildi. Etkinlikle, ilçenin en işlek noktası olan Ağadere ve Tuğrul Caddesi’nden geçen vatandaşlar, panoya duygu ve düşüncelerini içeren mesajlar yazarak, bir yerde isyanlarını da aktardılar. Yazılan mesajlarda da, yaşanan gerginlik, Merkez Bankası tartışmaları, özgürlük, iç ve dış politikadan duyulan rahatsızlık ve benzeri ülke gerçekleri dile getirildi. Bu arada, panoya, asker mesajları ve iyi dilek temennilerinde bulunan cümlelerde yazıldı. Yine, özellikle Saadetli gençlerin Necmettin Erbakan’a olan sevgi ve özlem mesajları da panoda yerini aldı. Gün boyu açık kalacak olan panoya her vatandaşın istediği fikrini yazabileceği belirtildi.

Toplantı

Fikir tahtası uygulamasını başlatan Saadet partisi Körfez İlçe Gençleri daha sonra yaptıkları toplantıda da çalışmaları değerlendirdiler. Toplantıdan sonra yapılan yazılı açıklamada da, ‘’Geçtiğimiz günlerde esnafa siftah parası dağıttık, şimdi de fikir duvarı çalışmasını başlatıyoruz. Körfez’in en büyük caddelerinde de açacağımız duvarlar ve standlarla gençlerin sorunlarını tespit edip, çözüm noktasında neler yapılabileceğine bakacağız. Gençliğimizin ve Üniversite mezunu olan gençlerin en büyük sorunu işsizlik, günden güne artan kötü alışkanlıklar. Gençlerimiz planlı bir şekilde ahlaki değerlerden uzaklaştırılıyorlar. Buradan yöneticilere sesleniyoruz, gelin gençlerin 24 saatlerini geçirebilecekleri, içinde internet, spor, sinema, okuma salonları ve ilmi faaliyetler için gençlik merkezleri açın. Bu gençlerimizi kötü ortamlardan uzak tutacaktır’’ denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817