SAATÇİ ALİ EFENDİ, DİN GÖREVLİLERİNİ AĞIRLADI
 İzmit Belediyesi'nin Saatçi Ali Efendi Konağı, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Tarihi konak son olarak Kocaeli Din Görevlileri Derneği'ni ağırladı.

İzmit İlçe Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu, Kocaeli Din Görevlileri Dernek Başkanı Hüsnü Sarıkaya, Diyanet Sen Başkanı Selami Tarcan, Diyanet Vakıf Sen Başkan Yardımcısı İbrahim Özbudak, İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin,dernek yöneticileri ve din görevlilerinin katıldığı gecede konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yıkılmaya yüz tutmuş bu binanın yeniden kullanılıyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR

 

İzmit Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Doğan “dinimizin bizlere emrettiği gibi adaletten taviz vermiyoruz. Tüm hizmetlerimizi eşit, adil ve hakkaniyet içerisinde gerçekleştiriyoruz. İzmit’teki hiçbir vatandaşımızı diğerinden ayırmıyor, hepsine eşit hizmet sunuyoruz. Bizim için halka hizmet, hakka hizmettir” dedi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Eğitim kurumları ve ibadethanelerde yapılan hizmetleri çok önemsediğine vurgu yapan Başkan Doğan “ periyodik aralıklarda İzmit genelindeki tüm ibadethaneleri temizliyoruz. İbadethanelerimizin fiziki koşullarının iyileştirilmesi için destek oluyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

 

İMAM OKURSA CEMAAT OKUR

 

İslamiyet’in “oku” emri ile başladığını hatırlatan Başkan Doğan okumanın önemine değinerek “İzmit İlçe Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu bize bir proje önerdi. “İmam okursa cemaat okur” adını verdiği kampanyasına biz elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Böylece cemaatimizi okumaya teşvik etmiş oluruz” dedi.

 

DOĞAN VE EKİBİNE HAYIR DUASI

 

Kocaeli Din Görevlileri Dernek Başkanı Hüsnü Sarıkaya, "İzmit Belediye Başkanımızın hızına yetişmek kolay değil. Güzel işler yapıyor, hayırlı dualar alıyor. Ayrıca camilerimizin, mescitlerimizin, kuran kurslarımızın temizlikleri belediyemiz tarafından yapılıyor. Bu anlamda Başkan Doğan ve ekibine  hayır duası ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817