Saffet Sancaklı İzmit'i Salladı
Saffet Sancaklı, önce Gebze’de  MHP'liler ile buluştı. Daha sonra kalabalık bir konvoyla İzmit’e geldi. Sancaklı ve MHP konvoyu, trafikteki yoğunluk nedeniyle İzmit Merkez Bankası önündeki buluşmaya bir saat gecekmeli gelebildiler.

İzmit’te MHP Adalı Sancaklı’yı parti teşkilatı, neredeyse eksiksik karşıladı.  MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, eski İl Başkanı  Ruhi Çavdar, eski ilçe başkanlarından Şanbaz Yıldız, MHP’nin 2009’daki Büyükşehir adayı Zekai Kahyaoğlu da  Sancaklı’yı  Merkez Bankası önünde karşılayanlar arasındaydı.

İzmit’e eşi Hülya Hanım, kızı Duygu, oğlu Mert ile birlikte gelen Sancaklı, beraberinde kalabalık bir partili topluluğu ile birlikte Yürüyüş Yolu’nda adeta gövde gösterisi yaptı. MHP kortejine Mehteran takımı da eşlik etti. Sancaklı ve beraberindekilerin Yürüyüş yolu’ndan geçişi sırasında çarşı içinden konvoya yoğun katılım dikkati çekti. Yol boyunca İzmitlilerle selamlaşan Saffet Sancaklı’ya özellikle genç Kocaelispor taraftarlarının desteği de dikkat çekiciydi.

Sancaklı, partililerle birlikte Sabancı Kültür Merkezi’ne geçti. Burada ilçelerden gelen parti teşkilat yöneticileri ile tanıştı, ardından  Kocaelispor-Belediye Van maçını izlemek için İsmetpaşa Stadına geçti.  MHP Kocaeli Büyükşehir Başkan Adayı Saffet Sancaklı,  bundan böyle  30 Mart seçimlerine kadar Kocaeli’de seçim çalışmalarını sürdürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817