SAĞLIK BİRİMLERİ
 Kandıra’da 170 dönümlük hayvan barınağı

Sokak hayvanlarını sahipsiz bırakmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bakımları için bakım merkezi ve doğal yaşam alanı oluşturuyor. 170 dönüm alan üzerinde gerçekleşen çalışma ile yaralı ve bakıma muhtaç hayvanlar bu merkezde rehabilite edilecek.

 

TAM DONANIMLI

Tam donanımlı olarak hizmet verecek olan bakım merkezi Kandıra’da Cezaevi’ne yakın bir bölgede kuruluyor. Yaralı ve bakıma muhtaç hayvanlar bu merkezde iyileştirilecek. Merkezde 3 adet postoperatif (ameliyat sonrası binası), 1 adet ameliyathane, 1 adet karantina, 1 adet uyuz ünitesi, 1 adet işçi binası, 1 adet de kafeterya binası yer alacak.  

 

SAĞLIK BİRİMLERİ

Ameliyat sonrası binası bulaşıkhane, mama odası, müşahede odaları ve bahçe gezinme alanlarından oluşacak. Bina içerisinde zeminler ve duvarlar seramik kaplama yapılacak. Ameliyathanede ise ilk kabul, troller odası, mama odaları, 40 adet müşahede kısmı, veteriner hekim odası, röntgen odası, yıkama ve kurutma odası, ecza odası ve operasyon odaları bulunacak.

 

20 ADET MÜŞADE ODASI

Karantina ünitesi, 20 adet müşahede odası, mama odası ve bulaşıkhaneden oluşurken, uyuz ünitesi, 20 adet müşahede odası, mama odası ve gezinti bahçelerinden oluşacak. Merkezde ayrıca işçi binası, personel odaları, soyunma odaları, duş ve wc’ler, yemekhane, mekanik odası, malzeme odaları ve çamaşırhaneler de bulunacak. Merkezde bir de kafeterya yer alacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817