Sağlık Ocağı’nda kamera Kayıtları incelendi
 Körfez Mimar Sinan Mahallesi Sağlık Ocağı’ndan 4 gün önce çalınan tekerlekli sandalyeyi alanın tespit edilmesi için kamera kayıtları incelemeye alındı.

Alınan bilgilere göre, sağlık ocağında bulundurulan tekerlekli sandalye 4 gün önce kayboldu. Sağlık Ocağı yetkilileri, sandalyenin bir vatandaş tarafından geçici olarak alınmış olabileceği ihtimali üzerinde durunca kayıp polise geç bildirildi. Kayıp olayının gazetemizde de yer almasından sonra, sandalyeyi aldığı tahmin edilen vatandaş geri getirmeyince olay polise aktarıldı.

Bunun üzerine sağlık ocağına gelen asayiş şubesi ekipleri, sağlık ocağının ve çevredeki iş yerlerinin kamera kayıtlarını incelemeye aldılar. İlk belirlemelere göre tekerlekli sandalyeyi alan şahıs kısmen belirlendi ve kendisine ulaşılmaya çalışılıyor. Tekerlekli sandalyeyi alan şahıs bulunduğunda, amacı öğrenilecek ve ona göre soruşturma devam ettirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817