Şampiyonlar Körfezim’den

Geçen yıl hokey dalında elde ettiği Türkiye Şampiyonluğunun ardından, bu yıl jimnastik Kocaeli il müsabakalarında da Yıldız Erkek Takımı, Küçük Erkek Takımı, Küçük Kız Takımı 1. Olarak adını altın harflerle yazdırdı.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı jimnastik branşında ulusal anlamda 4 branştan üçünde Körfezim Cimnastik Takımları 1. Olarak Kocaeli’yi temsil edecektir.

                Körfezim Eğitim Kurumları Jimnastikte 4 ayrı yaş grubunda elde ettiği Kocaeli şampiyonluğunun yanı sıra bireyselde de il derecelerini kazanmanın haklı gururunu yaşıyor.

                Yıldız Erken Kocaeli 1.’si Muhammed Emin ÖZKAN,

                Yıldız Erkek Kocaeli 2.si Alp ARTEŞEN,

                Yıldız Erkek Kocaeli 3.’sü Anıl Ömer ÇAYIRLI,

                Küçük Erkekler Kocaeli 1.si Eymen TOZAR,

                Küçük Erkekler Kocaeli 2.si Yalçın Çağan AYHAN,

Küçük Kızlarda Kocaeli 1.si Sudenaz ÖZKAN,

Küçük Kızlar Kocaeli 2.si Nisa Aybüke VAR,

Minik Erkekler Kocaeli 3.sü İzzet Yüşa GÖKDUMAN.

Körfezim Cimnastik Takımlarında 1.liğe vesile olup bireysel Minik erkeklerde Yağız Alp ÇAĞLAR, küçük kızlarda Eylül Ece KILIÇ klasmanda kalmıştır.

Sporun bir çok dalında iddialı olan Körfezim Eğitim Kurumları geçtiğimiz günlerde Satrançta Küçük Erkekler Kocaeli 2.liğini ve Hentbol Kocaeli 2.liğini kazanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817