Sanat Atölyesi hayat katıyor

Güzellik ve estetik katıyor

Kültür ve sanat şehri olma yolunda hızla ilerleyen Derince ilçesi, bu alanda çok önemli aşamalar kaydetti. Başkan Alemdar’ın dört yıllık görev süresince önemli çalışmaların yapıldığı Derince Belediyesi’nde kurulan ‘Sanat Atölyesi’ ile birlikte ilçede sanatsal anlamda çok önemli çalışmalara imza atılıyor. Yoğun bir tempoda çalışan Sanat Atölyesi, sanayi kenti görüntünden sıyrılma çabası içindeki ilçeye ayrı bir güzellik ve estetik katıyor.

% 90’a varan ekonomik avantaj

Sanat Atölyesi’nin ilçe genelinde bugüne dek yaptığı çalışmalar içersinde Çenesuyu’ndaki Kaymakam Mahmut Kılıçdoğan Üst Geçidi’nde yapılan düzenlemeler önemli bir yer tutuyor. Kentte birçok esere imza atan Sanat Atölyesi’nin usta elleri tarafından köprüler, rölyef kaplamaları, aydınlatma direkleri, banklar ve saksılar da yapılıyor. Sanat Atölyesi’nde yapılan çalışmalar ayrıca kent mobilyalarının üretiminde de % 90’a varan ekonomik avantaj sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817