Şanbaz, “Esnafı Tek Tek Gezen Bir Genel Başkanımız Var”

Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Sosyal Tesislerinde gerçekleşen yemeğe, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ilçe yönetimi, İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve ilçe yönetimi ile konuklar katıldı.

Yemeği düzenleyen belediye meclis üyeleri adına konuşan Fevzi Canbaz, “Cahit Sürüm bizi geçmişte yalnız bırakmadı, biz de kendisini yalnız bırakmayacağız. Ekonomi çok kötü, işsizlik çok kötü durumda ve memleketin İYİ Parti’ye ihtiyacı var” dedi.

Cahit Sürüm ise konuşmasında bugüne kadar genel balkanın yanında dimdik durduklarını ve bunun devam edeceğini söyleyerek, “Biz büyük bir aileyiz. Partiye, salonlara sığmıyoruz, artık sokaklara çıkacağız. Ötekileştirmeye, ayrıştırmaya izin vermeyeceğiz. Üçer aylık yönetimler oluşturacağız ve yorulanların yerine yeni isimleri ekleyerek aynı azimle devam edeceğiz” dedi.

İl Başkanı Şanbaz Yıldız, genel başkanın esnafı tek tek dolaştığını belirterek, ”Bu şekilde çalışan baka bir genel başkan yok. İl il esnafları tek tek dolaşarak dertlerini dinliyor. Her gün en az bir saat konuşuyoruz ve bu sohbette en fazla üyeye sahip olan Körfez önemli yer alıyor” dedi.

Birlikte yenilen yemekten sonra sohbet bölümüne geçildi ve yüzlerin güldüğü kalabalık katılımlı davet, yine aynı şekilde sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817