Şanlı, “Partiyi Büyütmeye Söz Veriyorum”

Adaylık açıklamasını kalabalık katılımla yapan Ahmet Yücel Şanlı, tüm engellemelere rağmen demokrasi için çaba harcadıklarını ve seçilmesi halinde verdiği sözleri tutacağını söyledi.

Mimar Sinan Mahallesi’nde bir araya gelen Ahmet Yücel Şanlı ve destekçileri, kongre öncesinde birlik pozu vererek, kazanmak için çalışacaklarını söyledi. Şanlı’yı destekleyenler arasında Kurucu İlçe Başkanı İbrahim Ömer Toyran, eski Körfez Belediye Başkan Yardımcısı ve kurucu yöneticilerden Minta Aydın, DP eski İlçe Başkanı Sedat Uyanık, başkan yardımcısı Mete Gür ve yine mevcut yönetimde yer alan isimler yer aldı.

Toplantının adaylık açıklaması ve istişare amaçlı olduğunu söyleyerek konuşan İlçe Başkan Adayı Ahmet Yücel Şanlı, “Partiye çok emek verdik ama emeklerimizin bazıları tarafından görmezden gelindiğini gördük. Bir seçim atmosferi yaşadık ve mücadeleyi bırakmadık, adaylığımı açıklamak için burada toplandık. Tartışmalara kulak asmayıp, kötü söz sahibine aittir diyerek yolumuza devam edeceğiz. Çok ciddi bir delege sayısı yakaladık. Birlikte hareket etmek, şeffaf olmak ve kararları ortak görüşme ile almak konusunda söz verdim. Partimizi hep birlikte büyütmeye de burada söz veriyorum. Ülke bu durumda iken evde oturup, olanları seyredemediğimiz, mücadelede Genel Başkanımıza destek olmak için aday oldum. Cuma günü 400 delegenin de, tüm üyelerimizin de ve diğer aday arkadaşlarımın da davetli olduğu yemekte parti için çalışmalarımız hakkında da bilgi vereceğim” dedi.

Toyran tam destek verdi.

İYİ Parti Körfez İlçe Kurucu Başkanı İbrahim Ömer Toyran’da, kendisinin ve arkadaşlarının Ahmet Yücel Şanlı’yı destekleyeceğini belirterek, “İYİ Parti kolay kurulmadı, manevi yönü çok güçlü bir partidir. Hepimizin bu partiyi güçlendirmek ve iktidara gelmesini sağlamak görevimizdir. Antidemokratik yöntemlerle mevcut yönetim kendi lehine çalışmalar yaparken Yücel Şanlı gibi arkadaşlarımız aday olarak cesaret örneği gösterdiler. Delege listeleri seçime bir hafta kala asıldı, adaylar isimler üzerinde nasıl çalışacaklar. Buna rağmen şu ana kadar 3 aday çıktı ve bu demokrasi adına güzel bir hareket. Ben ve benimle olanlar bu seçimde Ahmet Yücel Şanlı’ya destek verilmesini istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817