Sapanca yolunda ölümlü kaza
Kartepe İlçesi Sapanca Yolu Top Petrol önünde meydana gelen kazada Gülendam Bulut (50) isimli bir bayan feci şekilde yaşamını yitirdi. Alınan bilgilere ve iddialara göre; İzmit istikametine gitmekte olan Mustafa Okutan idaresindeki 41 DK 261 plakalı araç sürücüsü karanlıkta karşıdan karşıya geçmekte olan Gülendam Bulut’a vurdu. Ardına yol kenarındaki kaldırım taşlarına vurarak durabildi. Daha sonra yine aynı istikamete gitmekte olan Kadir Yılmaz idaresindeki 41 HS 031 plakalı araç önünde savrulan araca vurmamak için direksiyonu kırdığında yerde yatan Gülendam Bulut’un üstünden geçti. Olay etkisiyle korkarak kaçan Kadir Yılmaz polis ekiplerine teslim oldu.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ
Çevredekiler kazanın sesi üzerine yola çıktıklarında yerde yatan Bulut’u gördü ve hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bulut’a müdahalede bulundu. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Bulut yaşamını yitirdi. Mustafa Okutan’ın yanında bulunan arkadaşı Ümit’te kazanın etkisiyle kolunu yaraladı. Onun içinde sağlık ekibi çağırıldı. Tedavisinin ardına Mustafa Okutan ile birlikte gözaltına alındı. 

MAHALLELİ İSYAN ETTİ
Kartepe İlçesi Uzunçiftlik Çamlık Mahallesi sakinleri yolun bir an önce bitirilmesini, yoksa bu tür ölümlerin devamının gelebileceğini söyledi. Yolda hiçbir güvenlik önleminin olmadığını dile getiren mahalleli bu kaza ilk değil sonda olmayacak diyerek isyan etti. Olay yeri ekipleri çalışmalarını tamamladıktan sonra Gülendam Bulut’un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere cenaze aracına bindirilerek Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Sabah saatlerinde savcılık tarafından yapılan otopsinin ardından Bulut’un cansız bedeni ailesine teslim edildi. Çamlık Mahallesinde ikamet eden ve 5 çocuk annesi Gülendam Bulut’un cenazesi Yeşilkent Mahalle Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Köseköy Mezarlığına defnedildi.

kaynak: kocaeli gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817