Sarıdoğan’a büyük sorumluluk
 Saadet Partisi’nin yeni Genel Başkanı olarak Temel Mollaoğlu’nun seçilmesinin ardından, Kocaeli’nde önemli çalışmalar yapan Recep Sarıdoğan gündem geldi. Sarıdoğan’ın başarılı çalışmalarını değerlendiren genel merkez, Bolu İli sorumluluğunu da başarılı siyasetçiye verdi.

Sarıdoğan, kongre sonrasında belirlenen Genel İdare Kurulu Üyeliği, İlçe Yöneticiliğinin yanı sıra Bolu İli’nin de sorumlu yöneticisi oldu. Her 3 görevi de başarıyla yürüten Recep Sarıdoğan’ı, bu neden le artık yerinde bulmak mümkün olmuyor.

Körfez’i unutamam

Recep Sarıdoğan, üstlendiği görevlere rağmen bir zamanlar ilçe başkanlığı yaptığı Körfez’i unutamayacağını belirtti. Sarıdoğan, ‘’Körfez’de emaneti emin ellere bıraktım ve aynı başarıyla yönetim devam ediyor. Benim adresimi soranlara Körfez Asri Mezarlık Ada 24 diyiyorum. Eninde sonunda adresimiz yine Körfez olacak. Halen Körfez’de oturduğum ve buradaki hizmetleri, sevgi bağlarını unutmadığım için buradan ayrılmam, uzaklaşmam söz konusu değil. Allah’ın izniyle verilen her görevi layıkıyla yerine getireceğiz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817