SARISU KAMPI SONA ERDİ
 İzmit Belediyesinin Sarısu Kampı, yaz sezonunu dolu dolu geçirdi. Haziran ayında başlayan kamp yaklaşık 3 ay boyunca gençlere unutamayacakları  anlar yaşattı. 12-18 yaş arası öğrencilerin hafta içi ve hafta sonu gruplar halinde kalabildikleri kamptan 3 ay içinde 2055 kişinin yararlandığı öğrenildi. Üç öğün yemek servisinin de yapıldığı ve ücretsiz olan kampta gençler hem tatil yapmanın hem de masa tenisi, satranç, deniz bisikleti, doğa yürüyüşleri, yüzme ve bisiklet gezileri gibi etkinliklere katılmanın keyfini yaşadılar. 

 

BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Gençler kendilerine böyle bir imkanı sağlayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ederek” tek kuruş ödemden  hem tatil yaptık hem de bol bol eğlenme imkanı bulduk. Gelecek yılki  kampı şimdiden heyecan içinde bekliyoruz” dediler. Belediye Başkanı Doğan’ın büyük önem verdiği gençlik projeleri kapsamında 3 yıl içinde Sarısu Gençlik Kampından 5909 kişinin faydalandığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817