SATRANÇ SINIFI HİZMETE AÇILDI

Satranç sınıfının açılışı için düzenlenen törene Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Okul Müdürü Sadık Akar, Birim Müdürleri ve öğrenciler katıldı. Açılışta konuşan Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Sadık Akar, satranç sınıfının oluşturulmasındaki katkılarından dolayı Başkan Baran’a teşekkür etti.

Çocuklarımızın Geleceğini Düşünüyoruz

Eğitime katkı çerçevesinde okullara satranç sınıfları oluşturmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Baran, “Okullarımız için gençlerimizin ekibimle birlikte canla başla çalışıyoruz. Bu çerçevede okullarımızın faaliyet alanlarını genişletmek adına önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin sanal ortamdan, internet kafelerinden uzaklaştırmak ve farklı uğraşlara yönlendirmek adına bu çalışmayı okullarımızda hayata geçirdik. Çocuklarımızın geleceğini düşünüyoruz. Zihinlerini açmak ve daha zeki olmaları adına bu tür uğraşlara yönlendirmeye çalışıyoruz." dedi.

Başkan Baran’a Teşekkür

Okul öğrencileri ile birlikte gerçekleştirilen açılışta Başkan Baran öğrencilerle birlikte satranç oynadı. Daha sonra Başkan Baran okulun çevresini dolaştı. Başkan Baran’ın talimatlarıyla yapılan okul çevresini okula yakışır bir hale geldiğini ifade eden Okul Müdürü Sadık Akar, Başkan Baran’a ve ekibine teşekkürlerini iletti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817