Sebile Avrupa Kupasında Bronz kazandı

Avrupa Kupasının ilk gününde Rabia Şenyayla gümüş, Damla Çalışkan ve Melisa Çakmak bronz madalya kazanmışlardı. İkinci ve son gününde ise 70 kg. da Semanur Erdoğan Altın, yine aynı kiloda mücadele eden Raziye Ersoy ise gümüş, 57 kiloda İlayda Seyis ve 70 kiloda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü judocusu Sebile Akbulut bronz madalya kazandı.

 

TÜRKİYE ÜÇÜNCÜ OLDU

Bu sonuçların ardından Ümitler Avrupa Kupasını Rusya ülkeler sıralamasında topladığı 12 altın, 12 gümüş, 23 bronz olmak üzere toplam 7 madalya ile 1. Sırada tamamlarken, Macaristan 2 altın, 1 gümüş, 1 bronz olmak üzere toplam 4 madalya ile ikinci, Türkiye ise 1 altın, 2 gümüş, 4 bronz olmak üzere toplam 7 madalya ile 3. Sırada tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817