SEDAŞ’ tan vatandaşa 'büyük' ayıp
Kartepe ilçesi, Köseköy İstasyon Mahallesi’nde yaklaşık 1,5 yıl önce yapılan çalışma sonucu bütün evlerin elektrik kabloları yeraltına alındı. Ancak yalnızca Hürriyet Caddesi, No:1 adresinde bulunan Ali Göçer’e ait olan tek katlı müstakil evin elektrik kabloları ile ilgili hiçbir çalışma yapılmadı.


PARAYI VATANDAŞTAN İSTİYOR

Cadde üzerinden geçen bir kamyon normal ölçülerden oldukça alçak olan elektrik kablolarını kopardı. Müstakil evin çatışı uçarken hemen yanında bulunan elektrik direği de yerinden çıktı. Kaza sonrasında hemen Sedaş’ı arayan Ali Göçer kurum çalışanlarından beklemediği bir cevap aldı. Sedaş kopan kabloların parasını asgari ücretle çalışan ve 3 çocuğu bulunan Göçer’den istedi. Sedaş yetkilileri kablodaki sıkıntının giderilmemesi haline evinde yanabileceğini söyledi. İnsan hayatının bu kadar ucuz olmaması gerektiğini söyleyen Göçer özellikle çocuklarının hayati tehlikesi olduğu için yetkililerden sorunun giderilmesini istiyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817