ŞEHİT AİLELERİ YEMEKTE AĞIRLANDI

Körfez Eczanesi sahibi Caner Göçmez’in de organize ettiği anlamlı buluşmaya Körfez kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Fikret Çetin Kale, şehit aileleri ve yakınları katıldılar.

Anlamlı yemek daveti öncesinde açılış konuşmasını yapan Caner Göçmez, şehitlere tüm halk olarak büyük minnet borcumuz olduğunu söyledi. Daha sonra sırayla söz alan Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü, hemen hemen her ailede bir şehit olduğunu ve bu nedenle de birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu ve şehit ailelerinin halka emanet olduğunu söylediler.

Belediye Başkanı Baran konuşmasında, şehit ailelerinin acılarının paylaşıldığını ifade ederek, ‘’Allah bir daha Şehit acısı göstermesin. Şehit anne ve babası olmayı Allah her kese lütfetmiyor. Bir şehit en az 70 kişiye şefaat ediyor. Mehmetçik Afrin’de kahramanca mücadele ediyor, Allah yardımcıları olsun” dedi.

Kaymakam Can’da konuşmasında vatan mücadelesi için devamlı şehit verildiğini belirterek, “Şimdi de iç ve dışta ki düşmanlarımızla mücadele de şehitler veriyoruz. Bütün kamu kurum ve kuruluşları Şehit ailelerinin emrindedir” dedi.

Konuşmalardan sonra Şehitler için Kur’an Tilaveti okundu ve dualar edildikten sonra yemekler yenildi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817