Şeker ve Korkmaz’dan Eski yöneticilere ziyaret
 AK Parti teşkilat içinde birlik ve beraberliğini sağlam tutarken aynı zamanda partide görev yapan eski isimleri de unutmuyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, eski ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyelerini ziyaret ederek, sohbet etti. ilk olarak AK Parti eski İzmit İlçe yöneticisi ve eski Bekirpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Yusuf Çetkin’i ziyaret eden Şeker ve Korkmaz, ziyaretlerinin devamında, eski ilçe yöneticisi Fatih Günen ve eski Bekirpaşa Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ateş’le bir araya geldi. 

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Yapılan ziyaretlere aynı zamanda İzmit Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Cansever, Ekonomik İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Engin Tümer, Tavşantepe Mahalle Temsilcisi Erkan Kan, Bekirdere Mahalle Temsilcisi Kadir Şentürk hazır bulundu katılım sağladı. Eski ilçe yöneticilerine gerçekleştirilen ziyaretlerin sonunda ise, damar tıkanıklığı rahatsızlığı geçiren Kabaoğlu Köy Muhtarı Seyit Ersoy’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817