Sinir krizi geçiren hasta, doktoru yumrukladı!
 KOÜ Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli bir doktor Abdülhamit Enes Camcıoğlu, müdahale ettiği hasta tarafından yumruklandı. Hızını alamayan hasta oksijen tüpü ile de sağa sola saldırdı.

DOKTOR MÜDAHALE ETTİ

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Nöroloji Bölümü’nde görevli doktor Abdülhamit Enes Camcıoğlu (25), sinir krizi geçiren hasta Abdüllaziz Albay’a müdahale etti. Oksijen bağlanan hasta şahıs bir anda kendine geldi ve doktoru yumruklamaya başladı. Doktoru darp ettikten sonra hızını alamayan saldırgan hasta, oksijen tüpünü alarak odada bulunan ilaç dolabına vurarak camlarını kırdı.


DOKTOR ŞİKAYETÇİ OLDU

Odaya gelen güvenlik görevlileri ve hastane polisi saldırgan hastayı etkisiz hale getirdi. Doktor hemşirelerin şikayetçi olması üzerine hastaneye polis ekipleri çağrıldı. Polis ekipleri saldırgan hasta Abdullaziz Albay’yı ifadesini almak üzere Saraybahçe Polis Merkezi’ne götürüldü. İfadesi alınan saldırgan hasta ifadesinin alınması sonrasında serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817