Sırrıpaşa Mahallesi’ne  çok şık bir park
Gerek mesire alanları gerekse parklarıyla yeşilin tüm güzelliklerini gözler önüne seren Derince’de bu kez Sırrıpaşa Mahallesi’ne çok şık bir park yapıldı.

Çalışmalar devam ediyor

Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sonbahar döneminde de çalışmalarını ara vermeden yoğun bir şekilde sürdürüyor. Mesire alanları ve parklarıyla yeşilin her tonunun en güzel şekilde yansıdığı Derince’deki son düzenleme Sırrıpaşa Mahallesi’nde gerçekleşti. Kış mevsimi öncesinde çalışmalarına hız veren Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Sırrıpaşa Mahallesi Uzunoğlu Sokak’taki düzenlemelerle birlikte bölgeye çok şık bir park kazandırdı.

Ağaçlandırma yapılıyor

Derince Belediyesi ekipleri tarafından Uzunoğlu Sokak’ta yer alan bölgeye yapılan çalışmalar çerçevesinde, parkın peyzaj düzenlemesi yapıldı. İçerisinde çocuk oyun grupları, spor aletleri ve piknik masalarının da yer aldığı parkta ayrıca ağaçlandırma çalışmaları da yapılıyor. Belediye ekipleri parkın bulunduğu alana çim ekimi, leylandi, çınar, mavi çam, gül ve erik ağacı dikti. Mahalle sakinleri de bölgeye kazandırılan bu şık park nedeniyle başta Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere, yetkililere teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817