SÖĞÜT, 7 AİLENİN EVİNE KONUK OLDU

Sıcak ilgi gören başkan adayı Söğüt, aile büyüklerinin desteğini aldı.

Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Fatih Mahallesi’nde oturan Uğur Irmak,Ahmet Dağ, Ahmet Çetin,Orhan Kansoy ,Aslan Özaslan ve Yusuf Kaşarcı’nın evlerine konuk oldu. Ziyaretleri sırasında vatandaşlara projelerini anlatan Söğüt, geleceğin Körfezini inşa etmek için destek beklediğini ifade etti.

Gençlerimize Güveniyoruz

Fatih Mahallesi’nde Yasin Buran’ın evinde gençlerle buluşan Başkan Adayı Şener Söğüt, kendisinin de AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Kurcu Başkanı olduğunu belirterek “Meclis üyesi listemizde genç arkadaşlarımıza yer verdik. Mevcut ve bir önceki gençlik kolları başkanlarımızda, meclis üyesi listemizde. AK Parti hükümeti ile gençliğe olan yatırım arttırıldı. Devletin her kademesinde gençlerimizi görmemiz mümkün. Çünkü biz gençlerimize güveniyoruz. Ülkemizin geleceğini yükseltecek daha güzel yarınlara taşıyacak sizlersiniz.” dedi. Gençlerin rahat spor yapabilmesi ve boş vakitlerini daha kaliteli değerlendirebilmesi için mekanlar yapacaklarını söyleyen Söğüt “Siz sevgili gençlerin 31 Mart'ta desteğinizi bekliyorum. İlçemizi siz genç kardeşlerimizle birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817