Söğüt; "Kazanan Körfez Olacak''

Şener Söğüt, Kocaeli Karakuşak Spor Kulübü tarafından düzenlenen başarılı sporculara ödül törenine katıldı. Törende sporculara madalya ve hediyelerini veren Şener Söğüt, bir ara merak ettiği boks eldivenlerini ellerine taktı.

Spor konusunda iddialı olduğunu ve göreve geldikten sonra bu yönde yeni çalışmalar gerçekleştireceklerini söyleyen Şener Söğüt’ün karşısına KASKF Genel Başkanı Murat Aydın’da eldiven takarak geçti ve ikili, eldiven tokuşturdular.

Şener Söğüt, Kulüp hocaları İlhan Koç, antrenör Eren Koç ve başarılı sporcuları tebrik ederek, belediye olarak her zaman destekçileri olacaklarını söyledi. Şener Söğüt’ün rakiplerine meydan okuması olarak değerlendirilen programa, Esenspor Antrenörü Kenan Ay, Federasyon Yöneticisi Ertan Demirhan, İlimtepe GB Kulüp Başkanı Murat Durul’da katılım yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817