SÖĞÜT;KAPTANI NUH OLAN, TUFANDAN KORKMAZ..!

Devir teslim töreni sırasında konuşan Şener Söğüt, bayrağı aldıkları arkadaşlarının koşmaya devam edeceklerini ve durup dinlenme şansları olmadığını söyledi.

Devir teslim töreni parti teşkilat binasında toplantı salonun da gerçekleşti. Törene, yeni ve eski ilçe başkanları, yönetimleri ve il yönetiminden Engin Koyun ile katıldı. Kalabalık olarak gerçekleşen katılımda ilk konuşmayı yapan İlçe eski Başkanı Osman Badem, ‘’Güçlü ve geniş aileye hoş geldiniz. Sizlerin de katılımıyla genişleyerek yolumuza devam edeceğiz. 6. Dönem kongremiz ile bayrağı yeni yönetime teslim ediyoruz. Bundan sonraki süreçte bize düşeni yapmak ve çalışmalara devam etmek boynumuzun borcudur’’ dedi.

Şener İlkeleri sıraladı

Daha sonra konuşan İlçe yeni Başkanı Şener Söğüt, zorlu bir süreç yaşayan ilçe başkanı ve yönetimine gemiyi limana sağ salim yanaştırdığı için teşekkür ederek, ‘’ Bizde bayrak teslimi farklı olur. Bayrağı arkadaşına veren durup dinlenmez, koşmaya devam eder. Siyasi büyüklerimiz başarılı hizmetleri olan Osman Badem ve yönetimini mutlaka değerlendireceklerdir. 100 ün üzerinde başvuru oldu ve her kesi temsil edecek şekilde yönetim listesi yaptık. Daha çok büyüyeceğiz, bu nedenle de yeni isimler kattık.  Bundan sonra partimizin çalışma ilkeleri, birlik ve beraberlik içinde olacağız. Bölünürsek yok oluruz, paylaşırsak tok oluruz, çok oluruz. Ekipçilik, bölgecilik yapmayacağız. Öteleştirmeden, adalet ve merhametten ayrılmadan, sıkmadık el bırakmadan, 6 kez kovulduğumuz kapıya yedinci kez giderek çalışacağız. Hedef çıtamız yüzde 50 artı bir olacaktır. Sorunun değil, çözümün parçası olacağız. Sessizlerin sesi, kimsesizlerin kimsesi olacağız. İnançla, imanla, milli bir duruşun temsilcileri olacağız. Siyaseti rızık kapısı değil, rezzak kapısı olarak göreceğiz’’ dedi.

Daha sonra, teşkilat tarafından hizmet verenlere sunulan ve teslim edilmeyen İl Yöneticisi Halil Yılmaz’a plaket verildi. Ardından da, önce Şener Söğüt hazırladıkları plaketi Osman Badem’e, Osman Badem’de çiçeği Söğüt’e verdi ve devir telim tamamlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817