SÖNMEZ, ‘’YERLİ ve MİLLİ ANLAYIŞI NEDEN UYGULANMADI?’’

Sönmez, aday olan Şener Söğüt başta olmak üzere kişilere yönelik eleştirilerinin olmadığını ama belirleme aşamasında Kocaeli ve çevresinde ağırlıklı olarak yer alan yerli nüfusun bir kez daha yok sayıldığını söyledi.

Sönmezt yaptığı açıklamada, ‘’Adaylar açıklanırken şöyle bir baktığımızda yerli halkı temsil edecek olan isimler geri itelendi. Oysa, bölgede seçim olduğu zaman bu kalabalık sayıda olan ve yaklaşık 40 bin seçmen nüfusuna tekabül eden yerli halka koşuluyor. Fakat, sıra görev vermeye geldiğinde hep geri plana itiliyoruz. Tamam, ülkemiz için, halk için çalışan ve çalışacak olanlara her zaman destek olduk ve olacağız ama görevlendirmeler sırasında da aynı önem ve değerin verilmesini bekliyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817