Sönmez’den Tek  Mesajda 3 Tebrik

İLK TEBRİK KANDEMİR’E

Konu hakkında özellikle Erkan Kandemir, İsmail Cenk Dilberoğlu ve Enes Kaşkaş için sosyal medya hesabı üzerinden bir kutlama mesajı yayımlayan genç ve başarılı iş insanı Yılmaz Sönmez, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Partimizin 7. olağan genel merkez kongresinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesinde yeniden yer alan, ayrıca Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız olarak yerini Merkez Yürütme Kurulu (MYK) listesinde de koruyan Erkan Kandemir’i kutluyorum.

TEK TEK TEBRİK ETTİLER

Ayrıca Ensar Vakfı’mızın önceki dönem genel başkanlığı yapan kıymetli ağabeyimiz İsmail Cenk Dilberoğlu ile partimizin Genel Merkez Gençlik Kolları kongresinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen sevgili kardeşim, aynı zamanda vakfımızın da Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı olan Enes Kaşkaş’a görevlerinde muvaffakiyetler dileyip hayırlı olmasını temenni ediyorum”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817