SPORCULAR, SAMİ ÇAKIR'I AĞIRLADI
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İzmit İlçe SKM kapsamında Güneşspor Kulübünü ziyaret etti. Burada Güneşspor Kulüp Başkanı Nebil Uzun ve yöneticiler tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Milletvekili Adayı Sami Çakır’a İzmit İlçe Yöneticileri Turgay Aydıner ile Aykut Sunar da eşlik etti. Programakulüp üyelerinin yanı sıra vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Programın açılışında konuşan Kulüp Başkanı Nebil Uzun, Sami Çakır ve beraberindekilere ziyaretten dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

‘HALKIMIZ HİZMETLERİMİZE SAHİP ÇIKTI’

Ardından söz alan Milletvekili Adayı Sami Çakır, AK Parti’nin iktidara gelmesinden bu yana yaptıkları hizmetleriyle halkın güvenini kazandığını ve önümüzdeki süreçte de yapılacak çalışmalarla halkın güvenin perçinleneceğini söyledi. Çakır, “Biz 2002’de iktidarı aldığımızdan bu yana sahada söylemiş olduklarımızı yaptığımız için rahatlıkla dolaşıyoruz. Halk bizim yaptıklarımıza her zaman sahip çıktı. Bu sayede iktidar olarak güçlü bir şekilde ayakta kaldık” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817